Hijyen Eğitimi

12 Eylül 2017 Salı

Tüm gıdaların tüketicilere güvenli ve kaliteli bir şekilde sunulması gıda konusunda faaliyet gösteren işletmelerin üst yönetim politikalarının temel esası olmalı ve sistem yaklaşımı ile ele alınması gereklidir. Gıda güvenliği ve hijyen konusu gerek insan sağlığı açısından önemi, gerekse kaynakların rasyonel (üretim, dağıtım, depolama ve gıdaların kullanımı sırasında verimli bir şekilde) kullanımı açısından hayatımızda önemli bir yere sahiptir.


Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde ve Odamız tarafından  “ATSO AKADEMİ” çatısı altında 7. Grup Meslek Komitesi (ekmek, un ve unlu mamuller) üyelerine yönelik olarak 26 Eylül 2017 tarihinde Odamız Konferans Salon'unda “Hijyen Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiTürk Patent EnstitüsüKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2017 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • Antalya Kültür Sanat
  • Antalya the Destination
  • Antalya Kadın Müzesi