Hijyen Eğitimi

31 Ağustos 2018 Cuma

Tüm gıdaların tüketicilere güvenli ve kaliteli bir şekilde sunulması gıda konusunda faaliyet gösteren işletmelerin üst yönetim politikalarının temel esası olmalı ve sistem yaklaşımı ile ele alınması gereklidir. Gıda güvenliği ve hijyen konusu gerek insan sağlığı açısından önemi, gerekse kaynakların rasyonel (üretim, dağıtım, depolama ve gıdaların kullanımı sırasında verimli bir şekilde) kullanımı açısından hayatımızda önemli bir yere sahiptir.


Bu nedenle, 2012/2 no.lu Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliğinin 2 numaralı ekinin 10. Maddesinde belirtilen hüküm uyarınca Tarım ve Orman Bakanlığı ile bağlı bulunduğumuz Birlik arasında 09.07.2012 tarihinde imzalanan protokol gereği, fırınlarda, ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan ve fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan personel için, Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde ve Odamız tarafından  “ATSO AKADEMİ” çatısı altında 7. Grup Meslek Komitesi (ekmek, un ve unlu mamuller) üyelerine yönelik olarak “Hijyen Eğitimi” 24 Eylül 2018 tarihinde Odamız Konferans Salon'unda ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiTürk Patent EnstitüsüKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2018 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • Antalya Kültür Sanat
  • Antalya the Destination
  • Antalya Kadın Müzesi