TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

5 Eylül 2018 Çarşamba

Gıda üretiminde gıda güvenliği, ürünü kullanan tüketicinin mutlak talebidir. Bu sebeple mutlak ve değişmez bir kalite parametresidir. Bunu sağlamak için gıda güvenliği kontrol sistemi kurulması gerekmektedir. Bu doğrultuda tüm proses aşamalarını daha sistematik bir şekilde ele alan ve önleyici bir yaklaşıma sahip bir metoda ihtiyaç duyulmaktadır. Gıda güvenliği yönetim sistemi işte bu ihtiyaca cevap veren bir sistemdir.


Odamız, Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile “TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” düzenlemiş olup; 11-12 Ekim 2018 tarihlerinde Odamız Eğitim Salon'unda gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiTürk Patent EnstitüsüKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2018 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • Antalya Kültür Sanat
  • Antalya the Destination
  • Antalya Kadın Müzesi