Temel Gıda Hijyen Eğitimi

3 Ekim 2012 Çarşamba

Tüm gıdaların tüketicilere güvenli ve kaliteli bir şekilde sunulması gıda konusunda faaliyet gösteren işletmelerin üst yönetim politikalarının temel esası olmalı ve sistem yaklaşımı ile ele alınması gereklidir. Gıda güvenliği ve hijyen konusu gerek insan sağlığı açısından önemi, gerekse kaynakların rasyonel (üretim, dağıtım, depolama ve gıdaların kullanımı sırasında verimli bir şekilde) kullanımı açısından hayatımızda önemli bir yere sahiptir.


Bu nedenle, 2012/2 no.lu Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliğinin 2 numaralı ekinin 10. Maddesinde belirtilen hüküm uyarınca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Birlik arasında 09.07.2012 tarihinde imzalanan protokol gereği, fırınlarda, ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan ve fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan personel için, Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile Odamız tarafından “ATSO AKADEMİ” çatısı altında 8. Grup Meslek Komitesi (unlu ve unlu mamüller imalat toptan ve parekende ticareti) üyelerine yönelik olarak 12 Ekim 2012 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında “Temel Gıda Hijyen Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiTürk Patent EnstitüsüKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2020 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • Antalya Kültür Sanat
  • Antalya the Destination
TS 10002