15 Ocak 2010 Cuma
• Toplam 1.300m2 kapalı alan (500m2 ve 700m2 2 ayrı restaurant ile 100m2 mutfak),
• Havuz,
• 50 kişilik kapalı kafeteryası (ayrı mutfağı ile)
• Açık kafeterya ve restaurant alanı (ayrı mutfağı) ve barı,
• 300m2 deniz platformu, (platform içinde soyunma kabinleri, duş, wc ve barı.)
Teklif verecek firmaların dosyalarını işletme planları ile birlikte 22.01.2010 tarihi saat:15.00’a kadar “Kapalı Zarf Usulü” Personel ve İdari İşler Müdürlüğü’ne vermeleri önemle rica olunur.
Atso Günübirlik Tesis Fotoğrafları İçin Tıklayınız.
• Hizmet binası içinde bulunan restaurant ve kafeteryanın müşteri alanı 288 m2
• Havuz önü teras alanı 100 m2
• Mutfak 106 m2
• Teknik donanım; (elektrik tesisatı, klima, su tetisatı ve LPG tankı bulunmaktadır.)
Teklif verecek firmaların dosyalarını işletme planları ile birlikte 25.01.2010 tarihi saat:15.00’a kadar “Kapalı Zarf Usulü” Personel ve İdari İşler Müdürlüğü’ne vermeleri önemle rica olunur.
Atso Hizmet Binası Restaurant ve Kafeterya Fotoğrafları İçin Tıklayınız.