ATSO İLETİŞİM MERKEZİ
Pzts-Cuma : 8:30-12:00 / 13:00-17:30
314 37 37
ATSO
Site İçi Arama

Vali Altıparmak ATSO’yu ziyaret etti

9 Temmuz 2010 Cuma

Expo İcra Kurulu toplantısına katılmak üzere Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na gelen Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, toplantı öncesi ATSO Başkanı Çetin Osman Budak’a iadeyi ziyarette bulundu.


Vali Altıparmak ATSO’yu ziyaret etti

ATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Altıparmak, Başkan Budak’tan ATSO’nun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Altıparmak, Antalya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan ATSO’nun tecrübelerinden yararlanacağını kaydetti.

Vali Altıparmak daha sonra Başkan Budak’la birlikte ATSO hizmet binasını gezdi. Vali Altıparmak’a bina hakkında bilgiler veren Başkan Budak, ATSO Meclis Salonu ve bin kişilik kapasiteye sahip ATSO Atatürk Kongre Merkezi’nin en son teknolojiyle donatıldığına dikkat çekerek binanın çok amaçlı toplantı salonları, eğitim salonları, kütüphane, fuaye gibi bölümleriyle tüm ATSO üyelerine ve Antalya’ya hizmet verdiğini söyledi.

ATSO hizmet binasından çok etkilendiğini belirten Vali Altıparmak, “Bu modern binayı Antalya’ya kazandıran ATSO camiasını kutluyorum” dedi.

Daha sonra Expo İcra Kurulu toplantısına katılan Vali Altıparmak, toplantının ardından Expo İcra Kurulu Üyeleriyle birlikte, ATSO Hizmet Binası içinde yeni oluşturulan Expo Ofisi’nin açılış kurdelesini kesti ve büronun hayırlı olmasını diledi

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiDış Ekonomik İlişkiler KuruluTürk Patent EnstitüsüKOSGEBKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2012 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • EXPO 2016 ANTALYA
  • Beceri 10
  • Antalya
Bilgimap Haritacılık ve Mühendislik Ltd. Şti.