Restaurant, Yiyecek İçecek Sektöründe Çalışma İlişkileri Semineri

22 Şubat 2019 Cuma

Yiyecek, içecek sektörünün emek, yoğun özelliği, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, çok sayıda insanın çalışmasını gerektirmektedir. Yiyecek içecek işletmelerinde istihdam edilen personelin sayı ve çeşitleri işletmenin kapasitesi ve verdiği hizmetin çeşitliliğine göre değişebilmektedir. Yiyecek içecek işletmesi içerisinde farklı görevlere farklı niteliklerde personelin çalışması gerekliliği olmakla beraber temel ve standart bazı görev tanımları ve sorumlulukları, belirli kalite düzeyinin üzerinde hizmet vermekte olan tüm yiyecek içecek işletmelerinde ortak bir paydada toplanabilmektedir.


Odamız tarafından “ATSO AKADEMİ” çatısı altında “Restaurant, Yiyecek İçecek Sektöründe Çalışma İlişkileri Semineri” 27 Mart 2019 tarihinde Odamız Eğitim Salon'unda ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiTürk Patent EnstitüsüKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2019 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • Antalya Kültür Sanat
  • Antalya the Destination