Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Toplantısı

23 Ocak 2020 Perşembe

Odamız 4. Grup (Tarım ürünlerinin işlenmesi ve gıda üretimi) Meslek Komitesi öncülüğünde “Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği” konusunda ilgili sektör mensubu üyelerimize yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.


 

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin konuşmacı olarak katılım sağlayacağı “Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği” bilgilendirme toplantımıza katılımlarınızı bekleriz.

Toplantı Tarihi/Saati: 6 Şubat Perşembe 14.00/16.30
Toplantı Yeri: ATSO Meclis Salonu
LCV: Meslek Komiteleri Müdürlüğü (Elif Filiz-314 37 34)

 

 

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğiTürk Patent EnstitüsüKadın Girişimciler KuruluGenç Girişimciler KuruluBatı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme VakfıAntalya AB Bilgi BürosuEnterprise Europe Network
Her hakkı saklıdır.© 2020 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Gizlilik & Güvenlik | Telif Hakları
  • Antalya Kültür Sanat
  • Antalya the Destination